Vegemessut
 

kaapelitehdas / helsinki

Greatest Vegan foodevent in Finland!

 
 
 
 

Vegemessut returns in January 2019, stay tuned!

Vegemessut on Suomen suurin kasvisruokatapahtuma. Vuonna 2019 Vegemessut järjestetään kaksi kertaa: vuoden alussa 26.-27.1. sekä syksyllä 28.-29.9. Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Vegemessut tuovat vegevaihtoehdot helposti saataville ja näyttävät, kuinka helppoa ja herkullista kasvissyönti on. Saman katon alle on koottu niin kiinnostavimmat uutuudet, arkea helpottavat klassikot kuin ainutlaatuinen ohjelmakin. Vegemessut on täysin vegaaninen tapahtuma.

#wearewinning

Element1.png
 

Exhibitors and restaurants

Näytteilleasettajina Vegemessuilla 2019 ovat parhaat vegebrändit sekä Suomesta että ulkomailta! Kaikki Vegemessuilla esillä olevat tuotteet ovat täysin vegaanisia. Vegemessuille poimitaan kiinnostavimmat uudet tuotteet, rakastetut klassikot ja vasta löytymässä olevat innovaatiot. Vegemessujen pääsponsorit ja sponsorit julkaistaan tällä sivulla marraskuusssa 2018 ja täysi näytteilleasettajalistaus tammikuussa 2019.

Program

Vegemessujen 2019 ohjelmasta löytyy huippukokkeja, tutkijoita, kokkausvinkkejä, urheilua ja paljon ajatuksia meiltä ja maailmalta. Messujen lavaohjelma streamataan kokonaisuudessaan Facebookissa, ohjelma julkaistaan joulukuussa 2018. Edellisten Vegemessujen lavaohjelma on kokonaisuudessaan katsottavissa tallenteina Vegemessujen Facebook-sivulla.

 
 

We can't wait to see you.

 
bg.jpg