29103274_414969012281163_5861781454458978304_o.jpg

Yli 8000 ihmistä vieraili Suomen suurimmassa kasvisruokatapahtumassa!

 
 
people.png
 
Asset 2.png
 
Asset 3.png
 

+8000 kävijää

61 näyteilleasettajaa

7 ravintolaa

Vegemessuista riittää kerrottavaa! Tarjoamme vieraitamme median haastatteluun ja otamme mielellämme vastaan toimittajia sekä ennen messuja että messujen aikana. Akkreditoidu Vegemessuille 20.1.2019 mennessä osoitteessa media@vegemessut.fi Kerro akkreditoitumisen yhteydesä mihin mediaan olet tekemässä juttua.

 
Lavaohjelmamme tavoitti paikanpäällä satoja ihmisiä ja livestreamin kautta lavaohjelmaa seurasi parhaimmillaan parituhatta ihmistä”, kertoo tapahtuman pääsuunnittelija Karry Hedberg. “Etenkin labralihasta puhuneen Mark Postin esitelmä herätti runsaasti kiinnostusta ja keskustelua. Maailman vahvimman vegaanin Patrik Baboumianin esitys taas oli omiaan murskaamaan kasvissyöntiin liittyviä stereotypioita: vahvamies Baboumian on elävä esimerkki siitä, kuinka vegaani voi treenata itsensä yhdeksi maailman vahvimmista ihmisistä. Tällaisia esimerkkejä tarvitsemme lisää.”
Olemme todella iloisia tapahtuman menestyksestä sekä sen laajasta kävijäkunnasta”, kertoo tapahtuman vastaava tuottaja Suvi Auvinen. “On selvää, ettei vege ole pienen piirin puuhastelua, vaan aihe joka koskettaa kaikenlaisia ihmisiä. Muutamia vuosia sitten olisi ollut mahdotonta kuvitella, että Helsingissä voidaan järjestää täysin vegaaninen tapahtuma, joka kerää tällaisen yleisömäärän! Muutos on ollut todella nopeaa. Kasvisruoasta on tullut kysymys, joka on noussut ruokakeskustelun keskiöön. Uskomme vakaasti, ettei kyseessä ole ohimenevä trendi, vaan pysyvä muutos ruokakulttuurissa.

Lisätiedot


Elina Syrjälä / Vastaava tuottaja / Vegemessut

media@vegemessut.fi