Vegemessut

Mukana messuilla

Näytteilleasettajina Vegemessuilla ovat parhaat vegebrändit sekä Suomesta että ulkomailta! Kaikki Vegemessuilla esillä olevat tuotteet ovat 100% vegaanisia. Vegemessuille poimitaan kiinnostavimmat uudet tuotteet, rakastetut klassikot ja vasta löytymässä olevat innovaatiot.

Vegemessuille on aina tarjolla paljon enemmän halukkaita näytteilleasettajia kuin meillä on mahdollista ottaa mukaan. Mikäli koet, että yrityksesi sopisi Vegemessuille, lähetä kuvaus yrityksestäsi ja tuotteistasi osoitteeseen yritykset@vegemessut.fi. Huomioithan, että Vegemessuilla voi olla myynnissä ja esillä ainoastaan täysin vegaanisia tuotteita. Emme myöskään salli tuotteiden mainostustusta terveysvaikutuksilla, joita ei ole todistettu vertaisarvioidulla tieteellä. Vegemessut ovat pääasiassa ruokatapahtuma, joten painotamme näytteilleasettajavalinnoissa elintarvikealaa. Pääasiassa esittelemme raaka-aineita ja muita elintarvikkeita, emme superfoodeja ja lisäravinteita.

Vegemessuilla tammikuussa 2019 mukana olivat alla listatut toimijat, syyskuun näytteilleasettajalista julkaistaan elokuussa 2019.