Info

 
 
 

Koska?

La-su 28.-29.9.2019, klo 10-18.

Messupäivät on jaettu kahteen sessioon, klo 10-13.30 ja 14-18.00.
Tila tyhjennetään sessioiden välissä.

 

Missä?

Merikaapelihalli, Kaapelitehdas, Helsinki

Tilaan on esteetön kulku. Toiseen kerrokseen pääsee tarvittaessa hissillä. Turvallisuussyistä ja kulkuväylien tukkeutumisen estämiseksi toivomme mahdollisuuksien mukaan lastenvaunujen jättämistä kotiin. Tapahtumaan ei voi tuoda lemmikkejä

 

Miten pääsen paikalle?

Kaapelitehdas sijaitsee osoitteessa Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki.

Suosittelemme mahdollisuuksien mukaan saapumaan julkisilla liikennevälineillä paikalle.
Metro: Ruoholahti (600 m)
Raitiovaunu: 8 (pysäkki Länsisatamankatu)
Autot: Parkkihallit P-Ruoholahti ja Kauppakeskus Ruoholahti

 

Mitä?

Vegemessut on kaksipäiväinen tapahtuma, jossa esillä olevat tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Messuilla on paljon maistiaisia ja tuote-esittelyä, yrityksiä myymässä tuotteitaan sekä kiinnostavaa ohjelmaa. Vegemessuilla pääset myös tapaamaan innostavan joukon muita vegeilystä kiinnostuneita!

 

Mitä maksaa?

Lippuhinnat syyskuun 2019 Vegemessuille 10€ ennakkoon ja 12€ ovelta.

Kumpikin messupäivä on jaettu kahteen sessioon, klo 10-13.30 ja 14-18.00. Alle 12-vuotiaat sekä henkilökohtaiset avustajat maksavan asiakkaan seurassa ilmaiseksi. Lippuja myydään ennakkoon Tiketin kautta. Varaa mukaasi käteistä: osa näytteilleasettajista ei hyväksy maksukortteja maksuvälineenä. Tapahtumassa on myös narikka. Narikka maksaa 2 €, vain käteisellä, narikan tuotto ohjataan eläinoikeustoimintaan.

Viikon Viini tuo Vegemessuille maisteltavaksi valikoiman vegaanisia viinejä! Viinimaistelijaksi pääset ostamalla viinilipukkeita hintaan 4€/kpl Vegemessujen infopisteeltä. Viinit nautitaan niille varatulla alueella, jonka ikäraja on 18. Viinilipukkeilla ei ole palautusoikeutta.

 

Miten päätän mihin sessioon ostan lipun?

Näytteilleasettajat ovat samat koko messujen ajan. Lavaohjelma on joka sessiossa erilainen, joten jos valitset session ohjelman perusteella, tutustu siihen ennen lippujen ostamista.

 

Mitä muuta tehdä Helsingissä?

Helsinki on Euroopan mittakaavalla erinomainen kaupunki vegeilyyn! Olemme koonneet MyHelsinkiin listan vegaaniystävällisistä suosittelemistamme ravintoloista ja muista paikoista, joihin reissulla Helsinkiin kannattaa tutustua.

 

Kuka?

Vegemessuja järjestää helsinkiläinen Vegefirma. Vegefirmalla on takanaan vuosikymmenien asiantuntemus ja kokemus vegeruoan parista, sekä kiitelty näkemys siitä, missä olemme juuri nyt vegetrendin suhteen. Vegefirma tarjoaa yrityksille tuotekehitystä, konsultointia ja sosiaalisen median markkinointipalveluita myös Vegemessujen ulkopuolella. Yhteistyömahdollisuuksista ota yhteyttä suvi (at) vegefirma.fi

 

Miksi?

Haluamme tuoda vegaaniset vaihtoehdot helposti saataville ja näyttää, kuinka helppoa ja herkullista kasvissyönti on. Vegemessuja tehdään rakkaudesta ruokaan ja elämään.

 

Miten tavoitan teidät?

Kysyttävää? Ideoita? Haluatko mukaan? Lähetä sähköpostia info (at) vegemessut.fi! Yritykset, media ja vapaaehtoiset löytävät suorat yhteystiedot aihetta koskevilta alasivuilta.