29067084_414968992281165_2445605789100933120_o.jpg
 

Vegemessujen talkootiimissä pääset paitsi osaksi vuoden parasta ruokatapahtumaa, myös toimimaan hyvän asian puolesta omalla vapaaehtoistyöpanoksellasi. Viime vuoden vapaaehtoisten palautekyselyyn vastanneista lähes 90 % piti työkokemustaan niin onnistuneena, että tulisi mielellään Vegemessujen vapaaehtoiseksi uudestaankin. Liity joukkoomme – tehdään yhdessä vuoden 2019 Vegemessuista parhaat ikinä!

 

Lue ensin työtehtävien kuvaukset ja täytä sitten vapaaehtoistyöhakemus

Haussa eduksi katsotaan vankka kokemus kasvissyönnistä/veganismista, tehtävään soveltuva koulutus tai muu kokemus, sekä kyky sitoutua useampaan vapaaehtoistyövuoroon messujen aikana. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään tarvittaessa. Yksi vuoro kestää noin 3h. Työtehtävien kuvaukset löytyvät alta!

 

Kaikki kysymykset Vegemessujen vapaaehtoistyöstä voi osoittaa vapaaehtoiskoordinaattorille:


Selma Lähteenmäki

vapaaehtoiskoordinaattori

vapaaehtoiset@vegemessut.fi

+358 402558298

 

Team leader

Haluatko testata kykyjäsi hieman vastuullisemmassa vapaaehtoistyötehtävässä? Tule Vegemessuille team leaderiksi! Team leaderina ohjaat tietyssä tehtävässä toimivaa vapaaehtoisjoukkoa, perehdytät heidät tehtävään ja pidät vapaaehtoiskoordinaattorin kanssa huolen siitä, että homma toimii kuten pitääkin. Team leader -tehtäviin perehdytetään ennen messuja. Työ edellyttää hyviä organisointi- ja projektinhallintakykyjä, hyviä kommunikaatiotaitoja sekä mahdollisuutta sitoutua vähintään yhdeksi messupäiväksi tehtävään. Team leaderina saat ainutlaatuista kokemusta tapahtumatyöstä, ruokahuollon messupäiväsi ajaksi, messupaidan sekä ilmaislippupaketin Vegemessuille.


 

Rakentaminen

Messujen rakentaminen tapahtuu torstaina 26.9. sekä perjantaina 27.9. Työ sisältää näytteillepanoa, lastien purkua ja nikkarointia. Työ edellyttää suhteellisen hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoja ja näppäriä käsiä.

 

 

Lipunmyynti

Osana lipunmyyntitiimiä kohtaat messukävijät heti ovella! Tehtävänäsi on ovelta ostettavien lippujen myynti ja ennakkolippujen tarkistus. Työ edellyttää asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta rahan käsittelyssä sekä kykyä ripeään ja huolelliseen toimintaan.

 

 

Info

Infossa vastaat messujen asiakkaiden kysymyksiin, opastat oikeaan paikkaan ja ratkaiset ongelmia. Työ edellyttää asiakaspalvelutaitoja, kykyä kommunikoida selkeästi ja hyväntuulisesti, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä jonkin verran ennakkotietoutta veganismista ja Vegemessuista.

 

 

Siisteystiimi

Siisteystiimissä huolehdit messujen viihtyvyydestä ja siisteydestä messujen ollessa käynnissä. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta ja kykyä liikkua ripeästi messualueella.

 

 

Ovitiimi

Ovella tehtävänäsi on varmistaa, että kulku sisään ja ulos on sujuvaa. Pidät myös tarvittaessa huolen siitä, ettei messualue tule liian täyteen säännöstelemällä kerrallaan sisään pääsevien asiakkaiden määrää. Työ edellyttää päättäväisyyttä, kykyä seurata ohjeita sekä hyviä kommunikointitaitoja.

 

 

Tuotemyynti

Myyntipisteillä pääset myymään Vegemessujen kannatustuotteita ja herkkuja. Työ edellyttää asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta rahan käsittelyssä sekä kykyä ripeään ja huolelliseen toimintaan.

 

 

Ruokahuonevastaava

Ruokahuoneessa tehtävänäsi on huolehtia vapaaehtoisten ruokahuollosta: keität kahvia, täytät vesikannuja, asetat ruoan esille, pidät takahuoneen siistinä ja otat vastaan messujen näytteilleasettajien mahdollisia ruokalahjoituksia. Työ edellyttää vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä toimia siististi ja hygieenisesti.

 

 

Yritystiimi

Vegemessuille on tulossa kymmeniä näytteilleasettajia. Yritystiimissä otat näytteilleasettajien edustajat vastaan, vastaat heidän kysymyksiinsä ja huolehdit, että he löytävät paikkansa messutilassa. Työ edellyttää kommunikointi- ja asiakaspalvelutaitoja, järjestelmällisyyttä sekä valmiutta perehtyä etukäteen Vegemessujen toimintaan.

 

 

Tuotekassitiimi

Tehtävässä pääset kokoamaan ja jakamaan Vegemessujen kävijöille muistoksi herkulliset tuotekassit! Työ edellyttää järjestelmällisyyttä sekä iloista mieltä, joka näkyy myös ulospäin.

 

 

Showkeittiön assistentti

Tässä tehtävässä huolehdit näytöskeittiön toimivuudesta sekä sen tarpeiston puhtaudesta ja järjestyksestä. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä.

 

 

Narikka

Vaatesäilytyksessä otat vastaan messuvieraiden omaisuuden ja huolehdit, että he saavat sen myös takaisin. Työ edellyttää asiakaspalvelutaitoja, tarkkuutta ja huolellisuutta.

 

 

Tauottaja

Mikäli olet kameleontti, sovit tähän tehtävään! Tehtävänäsi on päästää muita vapaaehtoisia vessaan, syömään tai hengähtämään messujen hyörinässä. Työ edellyttää asiakaspalvelutaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä omaksua nopeasti uusia asioita.

 

Purku

Messujen purku tapahtuu sunnuntai-iltana 29.1. Työ edellyttää suhteellisen hyvää fyysistä kuntoa, yhteistyötaitoja ja näppäriä käsiä.